Politica de Retur

Aveti posibilitatea de a returna produsele achizitionate in termen de 15 zile calendaristice.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Pur si simplu v-ati razgandit sau nu va mai place produsul. Produsul trebuie returnat ca nou, in cutia originala si cu toate accesoriile incluse.

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Produs nefunctional in primele 24h de la receptia coletului. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau telefonice.

Produs cu colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur cad in sarcina magazinului nostru.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice.
de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

Produsul pe care urmeaza sa-l returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile primite, in stare de functionare,
nedeteriorat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de utilizare si/sau desfacere ori in
orice alte cazuri in care produsul nu mai poate fi comercializat ca un produs nou.

Vanzatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului in termen de 14 zile de la data primirii produsului.
Cheltuielile de returnare a produselor intra in sarcina cumparatorului si nu sunt returnate de catre vanzator.

Mentiuni: Produsele consumabile se pot returna doar daca sunt sigilate sau daca nu au fost folosite deloc.

Solicitarile de retur se notifica telefonic la 0720223333 sau prin email la produsefrumusete@yahoo.com , specificand:
- Nume, Prenume
- ID comanda
- Telefon
- Adresa de email
- Produse de returnat
- Motivul returnarii

Sau mergeti in contul Dvs. la istoric comenzi, selectati comanda si bifati mai jos produsul pe care doriti sa-l returnati, completand si casuta cu motivul returnarii.